CV ketels

Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen
 
Atag A244 EC combi cv ketel
 
U wilt een warm en aangenaam huis. Snel voldoende warm water in bad of onder de douche op momenten dat u dat wenst. Met een ATAG A CV-ketel bent u 24 uur per dag verzekerd van de beste kwaliteit, het hoogste rendement en een optimaal comfort. En dat tegen de laagste kosten.

Hoogste rendement

Door gebruik te maken van duurzame en degelijke materialen en de toepassing van een speciale techniek heeft de ATAG A het hoogste rendement (109,9%) in de markt. Bovendien blijft het rendement van een ATAG CV-ketel op hetzelfde hoge niveau tijdens de gehele levensduur van de ketel. Het hart van de CV-ketel bestaat uit een unieke RVS warmtewisselaar. Deze zorgt dankzij een snelle warmteoverdracht voor het uitzonderlijk hoge rendement. Dit betekent voor u een lager energieverbruik en dus een besparing op de energiekosten. De ATAG A is niet voor niets de zuinigste CV-ketel in de markt. En dat met behoud van optimaal comfort!

De ATAG A244EC onderscheidt zich van de A244C door de Tapwater Technologie. Een extra warmtewisselaar (gepatenteerde economizer) in de rookgasafvoer warmt bij warmwatergebruik het inkomende koud water eerst op voordat het door de platenwisselaar naar de uiteindelijke 60░C wordt gebracht. Dit zorgt voor het uitzonderlijk hoge tapwaterrendement van dit type. Niet voor niets is dit de allerzuinigste CV-ketel van Nederland in zijn klasse.

De Atag A244Ec cv ketel compleet ge´nstalleerd incl. Atag One slimme thermostaat kunnen wij aanbieden voor
€ 1700,- incl.
 
(Leidingen dienen binnen 1 meter van de cv ketel te bevinden)

Afbeelding invoegen
Afbeelding invoegen
 

Atag E325 EC Combi cv ketel

De ATAG E325EC is een absolute topketel die garant staan voor optimaal comfort in huis. Deze ketel heeft rendementen waar geen andere HR-ketel aankan tippen. Dit is onlangs opnieuw bewezen door de Consumentenbond.Met de E325EC bespaart u dus fors op uw energiekosten! En behaalde het predikaat: "Beste uit de test" !

Compacte, betrouwbare en zuinigste cv-ketel
De ATAG E325EC is de meest compacte cv-ketel uit het assortiment van ATAG. Met een breedte van slechts 50 cm kan deze bijvoorbeeld in een verloren hoekje of kast worden ge´nstalleerd. De ATAG E mag dan compact zijn, maar zijn prestaties zijn enorm: de E325EC levert bijna 18 liter warmwater per minuut (ca. bij 38░C).

Daarom de ATAG E-Serie

De ATAG E levert voldoende warmwater voor een heerlijke douche of  het snel vullen van uw ligbad. De ATAG E is bovendien een betrouwbare cv-ketel die door uw installateur eenvoudig en snel ge´nstalleerd en onderhouden kan worden.

ATAG cv-ketels leveren jarenlang topprestaties. En daarom durft ATAG warmte te garanderen! U profiteert van 5 jaar garantie op onderdelen en maar liefst 15 jaar op de RVS warmtewisselaar**. Het is zelfs mogelijk de onderdelengarantie te verlengen tot 10 of 15 jaar. Dat is pas zekerheid!

 

De Atag E325 EC cv ketel compleet ge´nstalleerd incl. Atag One slimme thermostaat kunnen wij aanbieden voor
€ 1900,- incl.
 
(Leidingen dienen binnen 1 meter van de cv ketel te bevinden)